۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ آذر
 



Skip Navigation Links
درباره دانشگاه
حوزه ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهش و فناوری
معاونت دانشجویی
معاونت فرهنگی
معاونت اداری و مالی
معاونت عمرانی
معاونت پزشکی
معاونت سما
سلف سرویس

متصدی سلف سرویس:

 
نام: علی اصغر
نام خانوادگی: امینی
 
  
 کارشناس تغذیه و بهداشت : فاطمه رحیمی حسین آباد 
سلف سرویس با مساحت 2350 متر مربع و ظرفیت پذیرایی 1800 نفر شامل دو سالن غذاخوری خواهران وبرادران، آشپزخانه، انبار مواد غذایی، سرخانه های بالای صفر و زیرصفر،سالن های  آماده سازی مواد غذایی،تجهیزات لازم جهت پخت وپز ( از جمله چرخ گوشت ، كباب پز تمام اتوماتيك بدون سيخ ، یخچال ، سیب زمینی خردکن ، سبزی خردکن و ... )  می باشد.
آمار پخت وپذیرایی در سلف سرویس بطور متوسط 1000 پرس در روز می باشد.
سلف سرویس تحت نظارت کارشناس تغذیه (خانم رحیمی) و متصدی بوفه و رستوران ( آقای امینی) اداره  می شود.رعایت نکات بهداشتی در تهیه ، طبخ و نوزیع غذا ، کنترل کارت بهداشتی معتبر ورعایت بهداشت فردی کارکنان تحت نظارت کارشناس تغذیه می باشد.
دانشویان جهت استفاده از سلف سرویس باید نسبت به تهیه کارت اعتباری اتوماسین تغذیه به شرح ذیل اقدام نمایند:
- واریز مبلغ 000/100 ریال (بابت شارژ اوليه) به شماره حساب 0105746885004   نزد بانک ملی
- تحویل فیش واریزی به امورشهریه جهت ثبت وتایید در سیستم تغذیه
-رزرو غذا از طریق کیوسک های اطلاع رسانی و یا اینترنت حد اقل 24 ساعت قبل 
- مراجعه به سلف سرویس با در دست داشتن کارت اعتباری جهت تحویل غذا
زمان توزیع ناهار در سلف سرویس ساعت  11:45الی 14 می باشد.
برنامه غذایی دانشجویان براساس تنوع غذایی انجام می گیرد که برخی از غذاهای ارائه شده به شرح ذیل می باشد:

 

ردیف

نوع غذا

هفتگی

ماهانه

1

چلو خورشت قیمه

*

-

2

چلو خورشت قورمه سبزی

*

-

3

چلو کباب کوبیده

*

-

4

زرشک پلو بامرغ

*

-

5

زرشک پلو با گوشت

*

-

6

سبزی پلو با ماهی

-

*

7

چلو جوجه کباب

-

*

 8

 لوبیا پلو

 *

 -

 9

 اکبر جوجه

 -

 *

 
آخرین بروزرسانی صفحه : ۱۳۹۱/۱۱/۸
تعداد مشاهده : 15753
 
 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد علی آباد کتول می باشد. © 1389 , 2010